Råd til startup-virksomheder om produktion

I de senere år har et stigende antal startup-virksomheder valgt at henvende sig til SinoScan når de skulle tage springet fra prototyper til produktion af det endelige produkt.

Vi har skrevet denne artikel for at give et par gode råd vi mener vil være nyttige for en startup-virksomhed inden den tager fat i leverandører og fremstillingsvirksomheder.

Hvad vi kan hjælpe med

Hvert punkt ledsages af en sektion, der forklarer hvad vi kan hjælpe med og hvad vi ikke kan hjælpe med.

DESIGN: TIL KUNDE

Kend dit Produkt

Efterhånden som du kommer tættere på produktionsfasen vil du stå over for en række valgmuligheder, der alle skal omformes til beslutninger: Forskellige standard komponent-typer, metoder til produktion af specialdele samt slutmontage-løsninger har alle fordele og ulemper der hver påvirker dit fremtidige produkts egenskaber, logistik og prisniveau.

Jo bedre du kender dit produkt og dit marked, jo lettere vil det være for dig at træffe gode beslutninger i løbet af produktionsforberedelsen og på den måde spare tid, penge og kræfter.

Design, Teknik og Produktion

Hvad angår bruger- eller markedsdreven innovation og design har vi ikke meget at tilbyde. Men hvis I (og gerne andre) mener at jeres produktdesign er værd sætte i produktion, kan vores ingeniører og teknikere hjælpe jer med at produktionsoptimere, forberede og realisere jeres design.

Det vil naturligvis stadig være afgørende at I har en robust forståelse af jeres slutmål, men vi kan love jer at vi stiller op med både den vedholdenhed og de kompetencer inden for design-for-manufacturing and produktionsopstart der skal til for at realisere jeres produkt.

SINOSCAN MEDARBEJDERE - KLIK FOR AT SE OVERSIGT

 • Jens, Ingeniør, SinoScan Danmark
  Jens, Ingeniør, SinoScan Danmark
 • Jane, Chef for Kvalitets- og Dokumentationsafdelingen, SinoScan Kina
  Jane, Chef for Kvalitets- og Dokumentationsafdelingen, SinoScan Kina
 • Mai-Brith, Logistik, SinoScan Danmark
  Mai-Brith, Logistik, SinoScan Danmark
 • Detlev, Ingeniør, SinoScan Tyskland
  Detlev, Ingeniør, SinoScan Tyskland
 • Gu Hao, Produktchef, SinoScan Kina
  Gu Hao, Produktchef, SinoScan Kina
 • Flemming, CFO, SinoScan Group
  Flemming, CFO, SinoScan Group
 • Nick, Ingeniør og Peter, Adm. Direktør, SinoScan England
  Nick, Ingeniør og Peter, Adm. Direktør, SinoScan England

Hvor det skal fremstilles

For mange startup-virksomheder med et fysisk produkt er det vigtigste spørgsmål, om man skal tage direkte kontakt til fabrikker i Kina eller Mexcico eller et andet land, der giver adgang til omkostningseffektiv produktion, tage kontakten gennem tredje-parts ingeniør- og fremstillingsvirksomheder som SinoScan, eller om man skal fremstille sit produkt herhjemme.

Den direkte kontakt til billigere fremstillingsvirksomheder eller komponent-leverandører i eksempelvis Kina vil sandsynligvis gøre dig i stand til at opnå lavere enhedspriser, men kan i nogle tilfælde medføre større omkostninger i form af tid, penge og energi brugt på overraskende lav-praktisk detail-styring og brandslukning af uforudsete hændelser.

På den anden side, kan den større del af din kommende profit, der afgives til et tredje-parts firma eller en fremstillingsvirksomhed herhjemme, afhængigt af din omsætning på et tidspunkt udgøre en sum penge, der er svær at retfærdiggøre.

Nogle startup-virksomheder eller etablerede firmaer der står overfor lancering af et nyt produkt vælger i visse tilfælde at gå gennem en tredje-parts virksomhed i en periode, for langsomt at opbygge ressourcer internt efterhånden som omsætningen vokser.

SinoScan Produktion

Den grundlæggende værdiskabelse vi mener at tilbyde vore kunder vokser ud af en organisation der rummer det bedste af to verdener: 50+ ansatte, heraf 25+ in-house ingeniører i vort kinesiske datterselskab tilgår et ekstensivt leverandør-netværk i Kina under vor mere end 15 nordamerikanske og europæiske in-house ingeniørers supervision og ledelse. Herudover gør vort indkøbsvolumen os i stand til at forhandle priser og drive projekter hos leverandører og fremstillingsvirksomheder på en måde der er sværere at gøre for mindre virksomheder.

Hvorvidt vi er den rette leverandør for jer er naturligvis et åbent spørgsmål, men hvis I har tegninger, et behovsestimat og kan vente to-tre uger, så skriv til os eller udfyld vores forespørgselsformular. Så sender vi jer gratis et pristilbud, komplet med enheds- og værktøjspriser, tider for prøveemne- og ordinær produktion og levering samt teknisk dokumentation, der udspecificerer alle aspekter af de leverede komponenter eller produkter.

OM SINOSCAN

3700+
varenumre leveret årligt

98%
kvalitetsgodkendelse

40+
in-house ingeniører

Stykliste (Bill of Materials/BOM)

Hvis du selv forestår kontakten og samarbejdet med komponentleverandører og fremstillingsvirksomheder i et land med et lavere omkostningsniveau, kan I med fordel sikre jer at I har en god forståelse af jeres stykliste og at I får kommunikeret den klart til de relevante parter.

Forskelle mellem nationale og regionale standarder og certificeringskrav og sprog- og kulturbarrierer kan medføre en – til tider bevidst – mangelfuld forståelse af hvad I prøver at opnå.

Mange leverandører kan imidlertid være gode partnere – selv under udviklingsfasen – hvis de er villige og i stand til at dele deres ekspertise med jer.

Tekniksk Support

Vores ingeniør-teams i Europa, Kina og Nordamerika har de fornødne kompetencer og ressourcer til at forestå teknisk robuste drøftelser med fremstillingsvirksomheder og leverandører på vegne af jer og jeres produkt.

Det vil være den samme SinoScan-ingeniør som arbejder med jer fra de indledende stadier og gennem hele jeres produkts livscyklus.

Dette gør at I kan bruge kræfterne på jeres produkt i samarbejde med en ingeniør der taler jeres sprog og forstår jeres kultur. I kan samtidig stole på at han har kompetencerne samt adgangen til de ressourcer og leverandører, der skal til for få jeres vision hele vejen til fabriksgulvet og tilbage igen i et stykke.

RELATERET CASE STUDY

RELATERET CASE STUDY

I 2015 kontaktede det nystartede ingeniør-startupfirma, Dynello, SinoScan for at påbegynde fremstilling af sit nye produkt, ”the Rewinder” — omkostningseffektivt og pålideligt.

Estimater, Tillid og Likviditet

Den støtte og service I bliver mødt med hos en leverandør eller fremstillingsvirksomhed nu og i fremtiden, kan være meget afhængig af den omsætning i bringer med jer – sørg for at I ved hvad I kan forvente både med hensyn til teknisk support, kvalitetskontrol og håndtering af eventuelle kvalitetsproblemer.

Mange leverandører og producenter i lande med lavere omkostningsniveauer vil kræve at i betaler på forhånd. I vil således i de fleste tilfælde skulle lægge en betydelig del af jeres omkostninger fra bestillingsøjeblikket. Udover den tillid til leverandøreren dette naturligvis kræver, kan det også udfordre likviditeten hos en ung startup-virksomhed.

Forretning med SinoScan

Udover det markup lagt til de 50% af værktøjsudgifter vi opkræver i forbindelse med opstart og prøveemneproduktion, er vores eneste indtægtskilde som regel vort markup på leveringer modtaget og godkendt af jer (vor betalingsbetingelser er almindeligvis 8 dage efter varemodtagelse).

Selvom vi er i stand til at tilbyde både design-for-manufacturing og ingeniør-ydelser er vi med andre ord ikke et konsulentfirma, og vi tjener heller ikke noget, før ting fungerer som de skal.

Dette betyder to ting: Vi har en klar præference for kunder hvis langsigtede succes vi tror på. To: Hvis vi arbejder sammen, har du en partner og leverandør der har forpligtet sig til din succes både nu og på den lange bane.

Nysgerrig?

Nysgerrig?

Læg dit navn og mail, så sender vi dig vores månedlige nyhedsbrev med case studies og artikler om teknik og fremstilling.
Udfordringer?

Udfordringer?

Klik her for at udfylde vores kontaktformular, så kontakter en af vores teknikere dig inden for 3 arbejdsdage.

×

Leveringstider og Kvalitetsgodkendelse: Oversigt for de sidste 12 måneder

Fundamentet for enhver off-shore leverandør vil altid være rettidighed, vedvarende kvalitet og konkurrencedygtige priser.

Vi er overbeviste om at et af de vigtigste elementer i et succesfuldt partnerskab er klarhed for alle involverede parter.

Derfor har vi valgt at gøre denne opgørelse over vores performance på levering og kvalitet tilgængelig for alle interesserede parter.

Grafen opdateres månedligt og viser vor performance over de sidste 12 måneder.

×