• Blog
  • >
  • Arkiv

Ny administrerende direktør i SinoScan Danmark

Lars Andersen overtager roret som administrerende direktør hos SinoScan Danmark efter Michael Bak.

Michael afleverer et selskab, som står godt rustet til fortsat vækst. Vi har sat meget stor pris på et behageligt samarbejde, og har fuld forståelse for Michaels ønske om at vende bladet til et nyt kapitel i sit liv.

Vi ønsker Michael alt muligt held og lykke og er samtidig glade for at kunne byde velkommen til en kapacitet som Lars i jobbet som administrerende direktør. Læs mere →

Ny CEO hos SinoScan Group

Bjarke Pedersen fra LD Handel og Miljø overtager roret som CEO hos SinoScan Group efter Michael Agerkilde.

Bjarke Pedersen er oprindeligt ingeniøruddannet og har mangeårig ledelseserfaring som administrerende direktør indenfor blandt andet maskin-, pakke-, og stålindustrien.

– Bjarke er godt klædt på til at videreføre SinoScan Groups udvikling som leverandør af en stadigt voksende mængde af ingeniør- og designrelaterede ydelser, udtaler SinoScans medejer, Uffe Gyntzel. Læs mere →

Outsourcing til Kina – Skaber det stadig værdi?

I de senere år har bl.a. stigende kinesiske lønninger ført til mange overskrifter om tilbagetog for kinesisk produktion i vestlige virksomheder. Der er imidlertid nok ingen tvivl om at kinesiske fremstillingsvirksomheder stadig har en plads i den globale forsyningskæde.

I denne artikel forsøger vi at hjælpe med at afklare hvorvidt de også bør have en plads i jeres virksomhed. Nedenfor giver vi en kort oversigt over de fordele ved outsourcing til Kina, vi mener stadigvæk bør overvejes af mange danske virksomheder. Læs mere →


×

Leveringstider og Kvalitetsgodkendelse: Oversigt for de sidste 12 måneder

Fundamentet for enhver off-shore leverandør vil altid være rettidighed, vedvarende kvalitet og konkurrencedygtige priser.

Vi er overbeviste om at et af de vigtigste elementer i et succesfuldt partnerskab er klarhed for alle involverede parter.

Derfor har vi valgt at gøre denne opgørelse over vores performance på levering og kvalitet tilgængelig for alle interesserede parter.

Grafen opdateres månedligt og viser vor performance over de sidste 12 måneder.

×