Bjarke Pedersen fra LD Handel og Miljø overtager roret som CEO hos SinoScan Group efter Michael Agerkilde

Bjarke Pedersen er oprindeligt ingeniøruddannet og har mangeårig ledelseserfaring som administrerende direktør indenfor blandt andet maskin-, pakke-, og stålindustrien.

– Bjarke er godt klædt på til at videreføre SinoScan Groups udvikling som leverandør af en stadigt voksende mængde af ingeniør- og designrelaterede ydelser, udtaler SinoScans medejer, Uffe Gyntzel.

– Samtidig er hans internationale, kommercielle erfaring afgørende i en organisation, der, som vores, tæller salgsselskaber i Danmark, Tyskland, England, USA, Canada og Kina, tilføjer han.

Bjarke Pedersen overtager roret efter Michael Agerkilde, der er blevet tilbudt nye udfordringer efter i to år at have stået for blandt andet styrkelsen af SinoScan Groups salg til en kundekreds, der spænder fra tyske markedsledende industrikoncerner til danske high-end designvirksomheder.

– Vi er utroligt glade for det arbejde, Michael har gjort for virksomheden de sidste to år og samtidig meget trygge ved at få Bjarke på broen til at forestå SinoScans fortsatte udvikling mod nye mål, udtaler Uffe Gyntzel.

SinoScan Group har mere end 100 ansatte globalt og påbegynder på årsbasis omkring 900 nye projekter, hvoraf mere end 400 ender med at gå i produktion. Projekterne spænder fra teknisk komplicerede komponenter til færdige produkter som samles på SinoScans egen montagefabrik i Shanghai. Virksomheden arbejder i dag med design-for-manufacturing, produktudvikling samt sourcing og produktion i primært Fjernøsten.

OM SINOSCAN

3700+
varenumre leveret årligt

98%
kvalitetsgodkendelse

40+
in-house ingeniører

SINOSCAN MEDARBEJDERE - KLIK FOR AT SE OVERSIGT

 • Jens, Ingeniør, SinoScan Danmark
  Jens, Ingeniør, SinoScan Danmark
 • Jane, Chef for Kvalitets- og Dokumentationsafdelingen, SinoScan Kina
  Jane, Chef for Kvalitets- og Dokumentationsafdelingen, SinoScan Kina
 • Mai-Brith, Logistik, SinoScan Danmark
  Mai-Brith, Logistik, SinoScan Danmark
 • Detlev, Ingeniør, SinoScan Tyskland
  Detlev, Ingeniør, SinoScan Tyskland
 • Gu Hao, Produktchef, SinoScan Kina
  Gu Hao, Produktchef, SinoScan Kina
 • Flemming, CFO, SinoScan Group
  Flemming, CFO, SinoScan Group
 • Nick, Ingeniør og Peter, Adm. Direktør, SinoScan England
  Nick, Ingeniør og Peter, Adm. Direktør, SinoScan England
Nysgerrig?

Nysgerrig?

Læg dit navn og mail, så sender vi dig vores månedlige nyhedsbrev med case studies og artikler om teknik og fremstilling.
Udfordringer?

Udfordringer?

Klik her for at udfylde vores kontaktformular, så kontakter en af vores teknikere dig inden for 3 arbejdsdage.

×

Leveringstider og Kvalitetsgodkendelse: Oversigt for de sidste 12 måneder

Fundamentet for enhver off-shore leverandør vil altid være rettidighed, vedvarende kvalitet og konkurrencedygtige priser.

Vi er overbeviste om at et af de vigtigste elementer i et succesfuldt partnerskab er klarhed for alle involverede parter.

Derfor har vi valgt at gøre denne opgørelse over vores performance på levering og kvalitet tilgængelig for alle interesserede parter.

Grafen opdateres månedligt og viser vor performance over de sidste 12 måneder.

×