Oversigt

15 års ingeniørarbejde, sourcing og produktion i Kina

SinoScan Group er et globalt ingeniørfirma specialiseret i design, produktionsimplementering samt sourcing, montage og produktion af specialfremstillede komponenter og produkter i Kina.

Vi leverer projektstyring, ledelse og teknisk rådgivning indenfor fremstilling og montage – hele vejen fra design og prototyper til levering af færdige komponenter og produkter.

Vores forretning er bygget op omkring en kombination af vestlig ledelseskultur og teknisk ekspertise, robust lokal tilstedeværelse i Kina gennem vort ingniør-, sourcingkontor og produktionsfaciliteter i Shanghai samt vor indgående erfaring med produktion i Kina.

SinoScan har ingeniørkontorer i Danmark, USA, Kina, England, Tyskland og Canada med mere end 50 ansatte i Shanghai.

Vi har siden begyndelsen arbejdet hårdt på at sikre os vore kunders fuldstændige tillid til os som deres leverandør og forsyningskædepartner: Kvalitetsbevidst, dynamisk, omkostningseffektiv og pålidelig.


×

Leveringstider og Kvalitetsgodkendelse: Oversigt for de sidste 12 måneder

Fundamentet for enhver off-shore leverandør vil altid være rettidighed, vedvarende kvalitet og konkurrencedygtige priser.

Vi er overbeviste om at et af de vigtigste elementer i et succesfuldt partnerskab er klarhed for alle involverede parter.

Derfor har vi valgt at gøre denne opgørelse over vores performance på levering og kvalitet tilgængelig for alle interesserede parter.

Grafen opdateres månedligt og viser vor performance over de sidste 12 måneder.

×