Italiensk high-end mannequin-producent får hjælp af SinoScans teknikere til udvikling og sourcing af høj-kvalitets komponenter

Da den italienske fodboldklub A.C. Milan præsenterede sin spillertrøje for 2016/17-sæsonen, blev den båret af en forgyldt buste fra mannequin-producenten, Almax Group.

Da Almax Group stod over for udfordringer i deres kinesiske leverandørbase, søgte de hjælp hos SinoScan Group.

Kunde

Executive Summary

På sin kineiske fabrik fremstiller den førende italienske mannequin-producent, Almax, 70-80% af sin samlede produktion. Gennem seks års vækst i Kina er det lykkedes Almax at realisere høje design- og produktionskrav under betingelser der på mange punkter adskiller sig betydeligt fra dem Almax har været vant til i Italien.

Siden 2010, har SinoScan stået for levering og løbende kvalitetssikring af komponenter og halvfabrikata til Almax.

I forbindelse med justeringer af komponent-design har SinoScan endvidere bistået Almax med design- og udviklingsydelser samt forestået implementering i produktionen af nye design-revisioner.

Om Almax

Market-leading
mannequin manufacturer

6+
years of cooperation with SinoScan

Parts / Subassemblies
sourced through SinoScan China's sourcing division

Udfordringer

Almax havde gennem en årrække kørt en velfungerede mannequin-fabrik, der håndterede fremstilling af kernekomponenter samt slutmontage af mere end 70% af Almax's samlede globale produktion.

Produktionens rettidighed havde imidlertid til tider været udfordret af lokale komponent-leverandørers tilbagevendende problemer med at leve op til afgørende kvalitetskrav med hensyn til blandt andet overflade-finish.

Om SinoScan

3700+
varenumre leveret årligt

98%
kvalitetsgodkendelse

Sådan Hjalp SinoScan

I den indledende fase håndterede SinoScan udvælgelse af komponentleverandører, teknisk dokumentation, prisforhandlinger, værktøjs- og prøveemneproduktion samt tests og kvalitetssikring.

I takt med at de enkelte emner blev sat i ordinær produktion fortsatte SinoScan som leverandør til Almax, og forestår i den kapacitet i dag alle aspekter af teknisk indkøb og kvalitetssikring.

Gennem hele forløbet blev projektstyring og kundekontakt håndteret af SinoScans interne ingeniører for at sikre kvaliteten af både komponenter, halvfabrikata og den daglige kommunikation.

”Det er en fornøjelse at arbejde med SinoScans ingeniører. De er dygtige, service-minded og har opbygget en god samarbejdsrelation med os.”

Francesco Spinoglio, Operations Engineer, Almax Group

Resultater og bundlinie

Gennem samarbejdet med SinoScan er det lykkedes Almax at sikre regelmæssigheden i komponent-leverancer og således optimere både forbrug af interne personale-ressourcer og egen produktions- og leveringstid.

”I et dynamisk miljø som Kina betyder tilpasningsevnen meget, men gennem samarbejdet med SinoScan har vi opnået en regelmæssighed i leveringstid og -kvalitet, som vi er meget tilfredse med", udtaler Operations Engineer i Almax Group, Francesco Spinoglio.

Projektansvarlige

Xiang Fei

Adm. Direktør
SinoScan China

Telefon:
+86 (0)21 5497 0140
Email:
xiang.fei@
sinoscan.com.cn

Gu Hao

Produktchef
SinoScan China

Telefon:
+86 (0)21 5497 0140
Email:
gu.hao@
sinoscan.com.cn

Nysgerrig?

Nysgerrig?

Læg dit navn og mail, så sender vi dig vores månedlige nyhedsbrev med case studies og artikler om teknik og fremstilling.
Udfordringer?

Udfordringer?

Klik her for at udfylde vores kontaktformular, så kontakter en af vores teknikere dig inden for 3 arbejdsdage.
×

Leveringstider og Kvalitetsgodkendelse: Oversigt for de sidste 12 måneder

Fundamentet for enhver leverandør vil altid være rettidighed, vedvarende kvalitet og konkurrencedygtige priser.

Vi er overbeviste om at et af de vigtigste elementer i et succesfuldt partnerskab er klarhed for alle involverede parter.

Derfor har vi valgt at gøre denne opgørelse over vores performance på levering og kvalitet tilgængelig for alle interesserede parter.

Grafen opdateres månedligt og viser vor performance over de sidste 12 måneder.

×