Dansk ingeniør-startup gør brug af SinoScans ydelser inden for teknisk rådgivning, sourcing og montage for at realisere innovativt produktdesign

Executive Summary

I 2015, tog det nystartede ingeniørfirma, Dynello, kontakt til SinoScan med henblik på omkostningseffektiv og stabil produktion af deres nye produkt, ”the Rewinder”.

I løbet af samarbejdets første år fungerede SinoScan dels som teknisk rådgiver, dels som ansvarlig for sourcing af CE-mærkede komponenter samt montage, emballering og levering af slutproduktet.

Målet for produktionsomkostninger blev nået og SinoScan leverer i dag det endelige produkt direkte til Dynello — færdigemballeret, CE-mærket og salgsklart.

Kunde

products_rewinder

30+
varenumre sourcet og monteret op til slutprodukt

CE-certificeret
og emballeret slut-produkt leveret til kundelager af SinoScan

Udfordringer

Gennem en kombination af hårdt arbejde, innovativ, brugerdrevet produktudvikling og et stipendium fra Fonden for Entreprenørskab, var det lykkedes Dynello at forvandle deres ide til 3d-tegninger, prototyper og en levedygtig forretningsplan for ”the Rewinder”, et værktøj til oprulning af straps.

For at tage skridtet fra innovation til forretningssucces var det imidlertid nødvendigt for Dynello at nå deres mål for produktionsomkostninger uden at sætte produktkvalitet eller standarder for CE-mærkning over styr.

Om SinoScan

3700+
varenumre leveret årligt

98%
kvalitetsgodkendelse

Sådan Hjalp SinoScan

I den indledende fase håndterede SinoScan udvælgelse af komponentleverandører, teknisk dokumentation, prisforhandlinger, værktøjs- og prøveemneproduktion samt tests, kvalitetssikring og CE-mærkning.

Længere henne i forløbet forestod SinoScan endvidere formulering af arbejdsgange for endelig montage, der i sidste ende blev implementeret i SinoScans interne produktionsfaciliteter for at sikre såvel produktets kvalitet, som Dynellos intellektuelle ophavsret.

Gennem hele forløbet blev projektstyring og kundekontakt håndteret af SinoScan Danmarks ingeniører for at sikre kvaliteten af både det endelige produkt og den daglige kommunikation.

”Vi har været utrolig glade for samarbejdet med SinoScan. Vi fandt ud af at SinoScan udover selve produktionen også kunne stå for levering af det endelige produkt, færdigpakket med logo, stregkode og instruktionsmanual, hvilket har været en stor hjælp.”

Emil Schrøder Jakobsen,
Medejer, Dynello

Resultater og bundlinie

I dag fungerer SinoScan som leverandør af det færdige produkt, der leveres emballeret og klar til salg til Dynello.

”Der har været nogle få justeringer hen ad vejen, men vi er meget tilfredse med SinoScans arbejde”, udtaler den ene af Dynellos to grundlæggere, Emil Schrøder Jakobsen.

Projektansvarlige

Lars AndersenPhotoLars166

Ingeniør
Mobil:
+45 5250 8103
Email:
la@sinoscan.dk

Michael Bak

Adm. Direktør
Mobil:
+45 2933 7705
Email:
mb@sinoscan.dk

Nysgerrig?

Nysgerrig?

Læg dit navn og mail, så sender vi dig vores månedlige nyhedsbrev med case studies og artikler om teknik og fremstilling.
Udfordringer?

Udfordringer?

Klik her for at udfylde vores kontaktformular, så kontakter en af vores teknikere dig inden for 3 arbejdsdage.
×

Leveringstider og Kvalitetsgodkendelse: Oversigt for de sidste 12 måneder

Fundamentet for enhver leverandør vil altid være rettidighed, vedvarende kvalitet og konkurrencedygtige priser.

Vi er overbeviste om at et af de vigtigste elementer i et succesfuldt partnerskab er klarhed for alle involverede parter.

Derfor har vi valgt at gøre denne opgørelse over vores performance på levering og kvalitet tilgængelig for alle interesserede parter.

Grafen opdateres månedligt og viser vor performance over de sidste 12 måneder.

×