Amerikansk producent af procesudstyr optimerer omkostninger, leveringstider og konkurrencedygtighed gennem samarbejde med SinoScan Sourcing

Executive Summary

Efter tilbagevendende udfordringer med prisstigninger og leveringsrettidighed hos deres daværende leverandør, valgte det amerikanske firma, Thomsen Group, at give SinoScans sourcing-division chancen som leverandør af bearbejdet rustfrit støbegods.

Efter en indkøringsperiode begyndte Thomsen Group endvidere at gøre brug af SinoScan’s lokale lagerføringsservice.

Mål for såvel produktionsomkostninger, som leveringstid blev nået. Dette har gjort Thomsen Group i stand til at øge deres omsætning og spændvidden af deres produktportefølje.

Kunde:

12
års samarbejde

40+
rustfri ståldele sourcet af Thomsen Group gennem SinoScan Sourcing

20%
gennemsnitlig årlig vækst i indkøbsvolumen

Udfordringer

I knap 80 år har Thomsen Group fungeret som leverandør af rustfri stål-komponenter af høj kvalitet til mejeri-, bryggeri-, og levnedsmiddelindustri.

I 2003 stod Thomsen Group over for en række problemer med leveringstid og tilbagevendende prisstigninger hos det lokale støberi, der leverede støbegods i rustfrit stål til dem. Derudover havde prisen på den interne bearbejdning og polering af støbte dele nået et leje, ledelsen ikke længere kunne sidde overhørig.

Om SinoScan

3700+
varenumre leveret årligt

98%
kvalitetsgodkendelse

Sådan Hjalp SinoScan

I den indledende fase håndterede SinoScan leverandørudvælgelse, teknisk dokumentation, prisforhandlinger, værktøjs- og prøveemneproduktion samt tests, kvalitetssikring og materialecertifikater.

I takt med at de enkelte emner blev sat i ordinær produktion fortsatte SinoScan som leverandør til Thomsen Group, og forestår i den kapacitet i dag alle aspekter af teknisk indkøb og kvalitetssikring. Dette inkluderer en all-round logistik- og lagerføringsløsning, der har gjort Thomsen Group i stand til at opnå lavere og mere stabile leveringstider end det havde været muligt at opnå hos den tidligere lokale leverandør.

Gennem hele forløbet blev projektstyring og kundekontakt håndteret af SinoScans lokale in-house ingeniører i USA for at sikre kvaliteten af både det endelige produkt og den daglige kommunikation.

Om Thomsen Group

1933
Grundlagt

Kunder
mejeri-, bryggeri- og levnedsmiddelindustri

Resultater og bundlinie

Efter at have entreret med SinoScan har Thomsen Group opnået væsentlige besparelser. Herudover har man gennem SinoScans lokale lagerføringsløsning været i stand til at opnå lavere leveringstider end førhen.

Dette har gjort dem i stand til at øge deres omsætning og bruge flere ressourcer på udvikling af deres produktportefølje.

Projektansvarlige

Malene Newman

Director of Operations
 
Tlf:
+1 630 691 9546
 
Mobil:
+1 773 562 6675
 
Email:
malene.newman
@sinoscan.com

Bill St. Andrews

Produktionsingeniør
 
Tlf:
+1 269 367 4702
 
Mobil:
+1 616 902 9792
 
Email:
bill.standrew
@sinoscan.com

Nysgerrig?

Nysgerrig?

Læg dit navn og mail, så sender vi dig vores månedlige nyhedsbrev med case studies og artikler om teknik og fremstilling.
Udfordringer?

Udfordringer?

Klik her for at udfylde vores kontaktformular, så kontakter en af vores teknikere dig inden for 3 arbejdsdage.
×

Leveringstider og Kvalitetsgodkendelse: Oversigt for de sidste 12 måneder

Fundamentet for enhver leverandør vil altid være rettidighed, vedvarende kvalitet og konkurrencedygtige priser.

Vi er overbeviste om at et af de vigtigste elementer i et succesfuldt partnerskab er klarhed for alle involverede parter.

Derfor har vi valgt at gøre denne opgørelse over vores performance på levering og kvalitet tilgængelig for alle interesserede parter.

Grafen opdateres månedligt og viser vor performance over de sidste 12 måneder.

×