Projektingeniør til international virksomhed i vækst:

Teknisk bindeled i hele projektfasen fra ide til færdig produkt

Brænder du for produktudvikling og tekniske udfordringer? Har du solid produktionsmæssig erfaring, gerne fra metalindustrien og håndværksmæssig baggrund? Stortrives du som stærk projektleder, der leder processen fra initiering til levering hos kunden? Har du måske samtidigt erfaring omkring 3D-tegning, og kunne se dig blive en del af en virksomhed i vækst, så kunne du være et godt bud på den Projektingeniør, vi søger til SinoScan A/S  

 

SinoScan er en førende multinational ingeniørvirksomhed med speciale i produkt-udvikling, sourcing og levering af højkvalitet produkter og komponenter i metal og andre materialer.

SinoScans styrke er kombinationen af ​​teknisk ekspertise, stærk lokal repræsentation gennem kontor i Shanghai og bred erfaring med produktion i Kina. Derudover har SinoScan salgsselskaber i Danmark, USA, Canada, England og Tyskland og søger nu, med baggrund i fortsat vækst, Projektingeniør.

 

Jobbet:
Som Projektingeniør, med egne projekter, bliver du teknisk bindeled i hele udviklings- og projekt-fasen frem mod færdigt produkt. Du er centralt bindeled mellem primært danske virksomheder, der ønsker emner udviklet, designet og produceret, og vores leverandører og ingeniører i Kina i forbindelse med fremstillingen af kundespecificerede produkter. Og er en af dine spidskompe-tencer 3D-tegning, så vil det blive en betydende del af din funktion, og du vil skulle bidrage til styrkelsen af dette område i virksomheden.

 

Væsentlige opgaver:

 • tæt kontakt med danske virksomheder og håndtering af udvikling og produktion af produkter i Kina.
 • udarbejder specifikationer for produktion med udgangspunkt i tegninger og anden kvalitetsdokumentation.
 • udfører kvalitetssikring af kinesiske leverandører og løbende teknisk support til kinesiske ingeniører, samt følger op på aktiviteter i Danmark og Kina.
 • varetager produkt- og designudvikling – også af nye produkter.

 

Er du 3D-tegningsmæssigt godt rustet, så vil du få en væsentlig rolle heromkring, og skal bidrage til at dette område styrkes hos SinoScan.
Vi forventer at du:

 • motiveres af teknisk udvikling, kan se muligheder og er kvalitets-, kunde og handlingsorienteret
 • er en stærk koordinator med god kulturforståelse
 • har en håndværksmæssig baggrund som smed, maskinarbejder, industritekniker, værktøjsmager
 • er udannet som ingeniør, maskintekniker, produktionsteknolog eller lignende.
 • har et bredt kendskab til og flere års erfaring med produktion inden for (helst) metalindustrien

 

Som person arbejder du struktureret og systematisk. Du er en udpræget teamplayer, der værd-sætter et åbent samarbejde med kollegaer og kunder. Du opretholder altid et højt kvalitetsniveau, og ser det som en udfordring at finde og udvikle den, sammen med kunden, optimale løsning. Du behersker IT på brugerniveau, og det er en KLAR fordel, såfremt du er fortrolig med 3D CAD-systemer (Solid Works). Endelig kan du begå dig på engelsk i skrift og tale.

 

Vi tilbyder:

 

 • en udfordrende og selvstændig stilling i en virksomhed med travlhed og højt aktivitetsniveau
 • internationalt miljø med en uhøjtidelig omgangstone i hverdagen
 • en innovativ og ambitiøs international virksomhed i vækst med kvalitet i højsæde.
 • en lønpakke som forhandles individuelt

SinoScan er en knap 20 år gammel virksomhed med mere end 100 medarbejdere fordelt rundt omkring verden. Du får en alsidig funktion med stor kontakt- og berøringsflade og fleksibilitet, der bl.a. betyder, at du sidder sammen med det øvrige DK-team på kontoret i Vejle, men samtidigt, på andre tider, kan arbejde ud hjemmefra. Du får en grundig oplæring med blandt andet et besøg på fabrikken i Kina. Se mere på www.sinoscan.dk

 

Næste step:

Hvis du ønsker at gøre en forskel i en kundeorienteret virksomhed, hvor du får mulighed for at være en del af et kompetent team, så send ansøgning og CV via følgende link https://ambizzion.dk/stilling/projektingenioer-sinoscan/

Ring gerne til AMBIZZION – Peder Vester Henriksen, mobil + 45 53296929 eller Kim Koed, mobil +45 40816348

 


×

Leveringstider og Kvalitetsgodkendelse: Oversigt for de sidste 12 måneder

Fundamentet for enhver off-shore leverandør vil altid være rettidighed, vedvarende kvalitet og konkurrencedygtige priser.

Vi er overbeviste om at et af de vigtigste elementer i et succesfuldt partnerskab er klarhed for alle involverede parter.

Derfor har vi valgt at gøre denne opgørelse over vores performance på levering og kvalitet tilgængelig for alle interesserede parter.

Grafen opdateres månedligt og viser vor performance over de sidste 12 måneder.

×