Prototyping

SinoScan har siden sin begyndelse serviceret kunder fra en lang række brancher med højhastigheds prototypefremstilling. I løbet af vores 15 år har vi knyttet bånd med en flere best-in-class prototype-leverandører, der i dag udgører en velintegereret del af vort setup.

Overordnet projektstyring foreståes uden undtagelse af SinoScans ingeniører i vore kunders hjemland; daglig ledelse håndteres af vores projektingeniør-team under supervision af vore vestlige ingeniører.

Udover prototype-produktion tilbyder SinoScan også omfattende ydelser indenfor design og produktionsudvikling.

Vores omfattende erfaring med fremstilling i Kina gør os samtidige i stand til at strømline overgangen fra design, udvikling og prototype til egentlig komponent-sourcing eller montage og produktion.


×

Leveringstider og Kvalitetsgodkendelse: Oversigt for de sidste 12 måneder

Fundamentet for enhver off-shore leverandør vil altid være rettidighed, vedvarende kvalitet og konkurrencedygtige priser.

Vi er overbeviste om at et af de vigtigste elementer i et succesfuldt partnerskab er klarhed for alle involverede parter.

Derfor har vi valgt at gøre denne opgørelse over vores performance på levering og kvalitet tilgængelig for alle interesserede parter.

Grafen opdateres månedligt og viser vor performance over de sidste 12 måneder.

×