Hamag

SinoScan Samarbejdede med Hamag A/S om Udvikling og Produktion af Hjemmelader til Elbiler

Robust projektstyring og fokus på design- og konstruktionsmuligheder var katalysatoren for et udviklingsprojekt, der styrker Hamags position på hjemmeladermarkedet.

Stigende efterspørgsel - Moderne teknologi

Hamag er en af Danmarks førende udviklere og leverandører af pumper til benzin, diesel, olie og gas og har i over 80 år leveret højtkvalitetspumpeprodukter til transportsektoren.

Som førende leverandør af pumpe- og standerteknologi har Hamag et stærkt grundlag for at være en leder inden for drivmidler til transportsektoren.

Med fremkomsten af elbiler var tiden inde til at udvide produktsortimentet for at imødekomme den stigende efterspørgsel efter hjemmeladere. Her kommer samarbejdet med SinoScan ind i billedet.

Solid samarbejde startede fra
en stærkt visionen

Hamags rejse begyndte med en vision om at skabe fremtidens hjemmelader, som skulle designes, konstrueres og produceres i Danmark. Målet var at kombinere kvalitet, driftsikkerhed og godt design i udviklingsprocessen.

Gennem SinoScans 3-fasede udviklingsproces blev hjemmeladeren ført fra vision til et færdigt produkt. Fra design til et leveringsklart produkt var der fokus på at skabe et simpelt produkt, både i design og konstruktion.

Dedikationen til at skabe et kvalitetsprodukt har formet udviklingsforløbet såvel som det færdige produkt.

Design

Konstruktion

Produktion

Tilpassede ydelser

Etablering af dansk produktion

Etablering af dansk leverandørbase

Projektstyring

CE-godkendelse af lader

Leveringer

Sammen med en af sine ingeniører satte SinoScans direktør, Lars, sig sammen med Hamags udviklingsafdeling for at lægge planen for udviklingen af Hamags nyeste projekt – en hjemmelader til elbiler, designet til at integrere sømløst i danskernes indkørsler. Målet var klart: laderen skulle udvikles, produceres og samles i Danmark. Kvaliteten af laderen var en af de vigtigste parametre, da den skulle leve op til Hamags image som leverandør af højtkvalitetsprodukter til transportsektoren.

Som afslutning på mødet blev aftalen, at SinoScan skulle levere følgende:

  • Løbende planlægning, budgettering og afrapportering for fuldt overblik og kontrol over projektforløbet.
  • Design af hjemmeladeren med fokus på funktionalitet og tekniske specifikationer.
  • Etablering af en dansk leverandørbase og produktionslinje i Vejle.
  • Mekaniske, elektroniske og softwarekompetencer.
  • Træning af medarbejdere i montageprocessen.
  • Robust projektstyring, teknisk ekspertise og dynamisk samarbejde

Udbytte

SinoScan hjalp Hamag med at udvikle deres første hjemmelader, hvilket gav Hamag en førende position på det stærkt voksende marked. Med fokus på en dynamisk produktudviklingsproces blev el-laderen udviklet uden at miste fokus på Hamags kerneforretning. Hamag opnåede dermed et stærkt produkt og bevarede sin førerposition som Danmarks førende inden for levering af drivmidler til transportsektoren.

SinoScan hjælper med produktudvikling, konstruktion og produktion af produkter I Sinoscan

Full-service ingeniørhus

En hjemmelader kan ved første øjekast synes ukompliceret, men bagved gemmer der sig mange overvejelser.

SinoScan hjalp Hamag med at bringe deres vision fra idé til et leveringsklart produkt.

Gennem en agil udviklingsproces var fokus på at udvikle en hjemmelader, der kunne opnå CE-certificering og samtidig blive produceret og samlet i Danmark.

Afspil video

Levering af hele pakken

Fra start til slut har der i udviklingsforløbet været fokus på at skabe et kvalitetsprodukt, der kunne overgå de gældende krav for hjemmebrugs-ladere.

Allerede i designfasen blev det klart, at produktet skulle udformes i et minimalistisk og stilrent design, der ville passe ind i danske indkørsler. Denne vision blev ligeledes indarbejdet i konstruktionsfasen, hvor produktet blev optimeret til produktion og montage.

Som en afsluttende del af udviklingsprojektet, og baseret på vellykkede prototyper, blev hjemmeladeren sat i produktion og indført i en montageproces i Vejle.

Gennem CE-mærkning, kvalitetskontrol og omfattende tests af det endelige produkt blev det sikret, at produktet lever op til relevante standarder og kan tåle at blive brugt udendørs i mange år.

SinoScan har været en dynamisk og troværdig partner på både udvikling og produktion. Deres kombination af robust projektstyring og teknisk ekspertise har været med til at køre os i stilling på et vigtigt marked.

Rene Lyngskov Kristensen

Konceptchef og salg, Hamag A/S

Andre kunder vi har hjulpet

Fasterholt

Produkt soucing i vækst eventyr

Hamag A/S

Samarbejde omkring udvikling og produktion af hjemmelader til elbiler støtter op om forretningsudviklingen i Hamag A/S

Marco Marine A/S

Fuelsampler så potentiale i opfindelse og fik hjælp til at skalere produktionen

Scroll to Top