Design,konstruktion og fremstilling af seng til prinsesser

Fra fødselsdagsgave til masseproduktion

Efter at have givet sin femårige niece en prinsesseseng, han selv havde udviklet og fået fremstillet, blev James Haslett oversvømmet med henvendelser fra børn og forældre, der havde deltaget i fødselsdagsfesten. De ville gerne købe en prinsesseseng selv, og enden på det blev, at James startede firmaet, Perfect Princess Beds.

Rejsen fra engangsproduktion af en god ide til masseproduktion og markedsføring af en børneseng til det britiske marked bragte Perfect Princess Beds i kontakt med SinoScan.

Konstruktion af en seng til prinsesser

SinoScan fik til opgave at optimere designet, at forestå produktudvikling, at sikre konstruktion i overenstemmelse med britiske sikkerhedsstandarder samt at implementere og drifte endelig produktion.

I dag er Perfect Princess Beds den eneste FIRA & BSA sikkerhedsgodkendte europæiske producent af senge med baldakiner (BS 8509:2008).

Tidligere
Næste

"At få en ide er nemt. At få den gennem sikkerhedstests og strukturelle tests er en anden sag. Hele SinoScans team og deres fremragende ingeniører har været proaktive, entusiastiske og i omgangshøjde med samtlige udfordringer - og deres priser har været konkurrencedygtige."

Kunde cases

Andre kunder vi har hjulpet

Scroll to Top