Fasterholt

SinoScan LØSTE KAPACITETSUDFORDRINGER I EN VÆKSTPERIODE

Outsourcing af produktion blev en del af løsningen, og SinoScan blev ekstern producent af turbineenhed.

Et bedre produkt, stabil levering og LEAN produktion

Fasterholt, en førende producent af vandingsmaskiner på markedet, stod over for kapacitetsudfordringer og rekrutteringsproblemer i en tid med intens vækst. Deres mål var at optimere produktionsprocessen og maksimere udnyttelsen af deres kernekompetencer.

Solid samarbejde startede fra
en stærkt visionen

Fasterholt igangsatte et Lean-forløb med det formål at imødegå kapacitetsudfordringer og rekrutteringsproblemer, da den øgede vækst krævede en optimering af deres produktion for at fastholde levering af deres markvandere.

 Samtidig så Fasterholt muligheden for at optimere deres pumpeenhed i samme omfang ved at outsource produktionen.

SinoScan har hjulpet gennem udviklingsprocessen med at sikre konstruktionen, kvaliteten og produktionen af den nye enhed. 

Design

Konstruktion

Produktion

Tilpassede ydelser

Etablering af produktion- og montagelinje

Projektstyring

Leveringer

 
SinoScans ingeniører samarbejdede med Fasterholt om at udvikle en ny pumpeenhed, der skulle produceres og monteres og leveres direkte til Fasterholts produktionslinje.

Udbytte

Fasterholt forbedrede produktionskapaciteten gennem deres Lean-projekt ved at outsource pumpeenhedsproduktionen til SinoScan. Dette strategiske træk løste kapacitetsudfordringer og imødekom øget efterspørgsel. Samarbejdet med SinoScan sikrede, at de høje kvalitetsstandarder blev opretholdt, samtidig med at produktionen blev effektiviseret som en del af Lean-strategien.

Den vellykkede kombination af øget kapacitet og strømlinet produktion viser værdien af Fasterholts Lean-projekt, der integrerer outsourcing for at forbedre processen og reducere omkostninger.

Fra Flaskehals til optimeret produktion

En frisk start gav mulighed for at optimere både produktionen og produktet.

I forbindelse med outsourcing af deres pumpeenhed, blev det muligt at forbedre både design og produktion, så Fasterholt kan levere enheder af den høje kvalitet, de er kendt for.

Kvalitetskontrol er en afgørende del af produktionen og montage af pumpeenheden. Den vedvarende høje kvalitet sikres ved, at alle komponenter kontrolleres for fejl og tolerance, inden de monteres og sendes til Fasterholt.

Dette giver Fasterholt sikkerhed for, at de enheder, de monterer i deres markvandingsmaskiner, altid lever op til deres standarder og dermed minimerer reducer fejl og reklamationer.

Afspil video

Fokus på kvalitet

Fra konstruktion til produktionsopsætning har det været afgørende, at pumpehjul, støbte emner og montage lever op til Fasterholts kvalitetsstandarder.

Prototyper og test var en væsentlig del af udviklingsprocessen, hvor forskellige designmuligheder blev testet og evalueret for at finde den optimale design- og produktionsmetode til formålet.

Pumpen skal fungere pålideligt i mange år, derfor har det været afgørende i udviklingsprocessen, at alle komponenter er dimensioneret til at kunne modstå de belastninger, de vil blive udsat for i hele deres levetid.

SinoScans kombination af solide produktudviklingskompetencer og et veletableret sourcing- og montagesetup har været ideelt for os. 

Vi kom til SinoScan med et design der stadig krævede betydelig produktudvikling. SinoScan har bragt os sikkert gennem udviklingen af et færdigt produkt – og oveni har de været i stand til at stå for komponentsourcing og produktmontage.

Jeg kan varmt anbefale SinoScan til enhver der leder efter en udviklingspartner, en produktionspartner eller begge dele.

Danny Hansen
Produktionschef, Fasterholt

Andre kunder vi har hjulpet

iiamo GmbH

Prototype, konstruktion og produktion af varmeelement til selvvarmende sutteflaske

ICM A/S

Produktionsimplementering og produktion af sikkerhedsankerpunkter

Marco Marine A/S

Fuelsampler så potentiale i opfindelse og fik hjælp til at skalere produktionen

Scroll to Top