FASTERHOLT

Fasterholt løste kapacitetsudfordringer i en vækstperiode

Outsourcing af produktion blev en del af løsningen, og SinoScan blev ekstern producent af turbineenhed.

Succes og vækst førte til forenkling af den interne produktion

Skandinaviens førende producent af vandingsmaskiner, Fasterholt, stod med et af den slags problemer, som det er godt at have, men træls ikke at få løst: Succes på nye vækstmarkeder pressede produktionskapaciteten, og det var svært at finde nok kvalificerede medarbejdere.

En del af Fasterholts strategiske løsning blev, at sikre en mere optimal udnyttelse af egne kernekompetencer ved at optimere og forenkle den interne produktion. Som led i den proces, blev produktionen af en turbineenhed placeret eksternt hos SinoScan.

Ekstern produktion krævede troværdighed og produktforståelse

Opgaven indebar, at vi i SinoScan skulle forestå sourcing og kvalitetssikring af samtlige komponenter til turbineenheden, samt slutmontage og levering af den færdige enhed til Fasterholts produktionslinje.  

Fasterholt er kendt som en meget pålidelig og ordholdene partner og leverandør til landbruget. Det var derfor helt afgørende, at den eksterne produktion af turbineenheden opretholdt de samme høje kvalitetsstandarder som Fasterholts egen produktion.  

Det ansvar har det hele tiden ligget os meget på sinde at leve op til, og vi har grebet opgaven an med største omhu. Med en grundig udarbejdelse af produktionsklare tegninger og dokumentation, lagde vi først fundamentet for produktionen. Vi etablerede produktionslinje på vores faciliteter i Vejle, og udarbejdede detaljerede arbejdsgange til produktion, pakning og kvalitetssikring, samt uddannede medarbejdere i montagen.

I tæt samarbejde med Fasterholt er det lykkedes at skabe en stort set gnidningsfri overgang fra intern til ekstern produktion af turbineenheden, og Fasterholt har fået frigjort ressourcer til at kunne imødekomme den stigende efterspørgsel.

SinoScans kombination af solide produktudviklingskompetencer og et veletableret sourcing- og montagesetup har været ideelt for os.

Vi kom til SinoScan med et design der stadig krævede betydelig produktudvikling. SinoScan har bragt os sikkert gennem udviklingen af et færdigt produkt - og oveni har de været i stand til at stå for komponentsourcing og produktmontage.

Jeg kan varmt anbefale SinoScan til enhver der leder efter en udviklingspartner, en produktionspartner eller begge dele.
Danny Hansen
Produktionschef, Fasterholt

Kunde cases

Andre kunder vi har hjulpet

Scroll to Top