I har et design eller en prototype

Vi hjælper jer med at blive klar til produktion

Fra design til konstruktion

Vi foretager strukturelle og funktionelle evalueringer af jeres design og udmønter det i produktionsparate tegninger og dokumentation.

Materiale- og procesvalg bygges på indgående erfaring med daglig produktion, overholdelse af relevante standarder og kvalitetsstyring.

– og vi sætter en dyd i at gå til konstruktionsarbejdet jordnært,  pragmatisk og samarbejdesorienteret.

Image_06I0372
3D Project Engineer, Gert, og 3D CAD Engineer, Christian, SinoScan Danmark
Image_06I0667
Adm. Direktør, Lars, og SinoScan Group CEO, Uffe, SinoScan Danmark

Vi sørger for at dit produkt holder

Vi udfører tests og simulationer for at sikre at produktkonstruktionen er optimeret for kvalitet, performance og robusthed.

Du kan være sikker på vi bygger dit produkt så både slut-brugerens behov og gældende lovgivning på dine markeder imødekommes fuldt ud.

Elektronik og software

Udvikling af produkter med elektronik- og software komponenter kan kræve en del koordination og samarbejde mellem mekaniske, elektroniske og software-udviklere.

Vi trækker på stærke og langvarige partnerskaber med eletronik- og softwareudviklere der er lige så gode til deres arbejde som vi er til mekanisk design og konstruktion.

Vi gør brug af disse partnerskaber for at tilbyde vores kunder et udviklingsteam der rummer alle de påkrævede fagligheder og som er vant til at arbejde sammen.

Image_06I0372
3D Project Engineer, Gert, og 3D CAD Engineer, Christian, SinoScan Danmark

Udvalgte kundecases

Scroll to Top