Kvalitetssikring

Med en erfarn produktionspartner, sikre du at kvaliteten af dine produkter er i top - Hver gang

Fra sourcing af komponenter til endelig montage – vi sikrer kvaliteten af dine emner, halvfabrikata og hele produkter.

Skab værdi og høj kvalitet med global sourcing og in-house montage

Vi samarbejder med et omfattende netværk af leverandører, som sikrer, at du har adgang til de leverandører, der leverer den højeste kvalitet.

Dette sikrer, at du opnår sikkerhed ved outsourcing af dine produkter, og at produktionen tilpasses nøjagtigt til dine krav.

+ 25 års erfaring, så vi ved hvad det kræver

I mere end 25 år har vi produceret produkter og delkomponenter for både store og små virksomheder, hvilket har givet os en dyb indsigt i, hvad der kræves for at producere og montere emner, halvfabrikata og færdige produkter.

Vi har etableret et robust og pålideligt netværk af leverandører, som garanterer topkvalitet og leveringsstabilitet.

Kvalitetssikring

Vi investerer løbende i udstyr til kvalitetssikring og kvalitetskontrol, fordi det sikrer, at alle emner bliver grundigt testet og inspiceret, før de forlader vores faciliteter, både i Kina og Danmark.

Vi råder over eget udstyr til kvalitetssikring og stress-test af emner, som anvendes både i udviklingsfasen og under kvalitetskontroller.

Dette garanterer, at de emner, vi producerer, opfylder de stillede krav og kontinuerligt testes for at opretholde en høj kvalitetsstandard.

Vi leverer kvalitet til de hårdeste miljøer

I mere end 20 år har vi leveret komponenter til Andersen, som er kendt for at producere spil af den højeste kvalitet.

Hvert år forlader 12.000 spil Andersens fabrik i Vejle, og vi er stolte over at levere dele af det indre mekanik til disse spil, som er anerkendt som nogle af de bedste i verden.

Disse spil opererer under nogle af de mest krævende forhold, vi kender til, monteret på rælingen af sejlbåde, hvor de udsættes for intense belastninger fra sejlene. Derfor er det essentielt at garantere kvaliteten – noget, vi har sikret for Andersen i mere end 20 år, og som vi også kan garantere for dig.

Vi er ingeniører i kernen, fordi det sikre en høj kvalitet

Vores brede viden kommer fra de mere end 30 ingeniører, der er ansat på verdensplan, hvilket giver dig mulighed for at få udviklet dine produkter af eksperter, som ved, hvad der kræves for at udvikle produkter, der holder.

Med prototyper og tests sikrer vi, at de produkter du får udviklet hos os, lever op til de krav du har til dem.

Vi har også erfaring med at udvikle produkter, der bliver certificeret i henhold til certificeringer, der er anerkendt i hele verden.

Er du klar til at bringe din idé til live?

Kontakt os i dag for at starte din designrejse

Scroll to Top