Kunder og referencer

Design, konstruktion, produktion

Kunder og referencer

Design, konstruktion, produktion

 
3shape
Ingersoll Rand
Hamag
Marco Marine A/S
Fasterholt
Festo
Vikingespillet Jels
Ønskebørn
SAC
BeumerGro
ICM
FSHMachines
Dynello
Iiamo
Louis Nielsen
Arcasafe
Dan doors
 
"SinoScans evne til at fungere som både udvikler og producent har været en stor fordel for os. Deres design- og ingeniørholds tekniske ekspertise og kreativitet har gjort dem til uvurderlig partner på både udviklings- og produktionssiden.
Jeppe Stokbro
Grundlægger og CEO
Arcasafe ApS
"Det er en fornøjelse at arbejde sammen med SinoScans ingeniører. De er begavet og service-minded - og de har opbygget et stærkt samarbejde med os."
Francesco Spinoglio
Operations Engineer
Almax Group
SinoScans kombination af solide produktudviklingskompetencer og et veletableret sourcing- og montagesetup har været ideelt for os.

Vi kom til SinoScan med et design der stadig krævede betydelig produktudvikling. SinoScan har bragt os sikkert gennem udviklingen af et færdigt produkt - og oveni har de været i stand til at stå for komponentsourcing og produktmontage.

Jeg kan varmt anbefale SinoScan til enhver der leder efter en udviklingspartner, en produktionspartner eller begge dele.
Thomas Kristensen
Opfinder af Warm3 sutteflaske
Medejer
iiamo GmbH
"ØnskeBørn A/S og SinoScan har haft et langvarigt samarbejde på projekt design og fremstilling af komponenter og undermontager til vores barnevogn til det danske marked. Vi er glade for samarbejdet og SinoScan er en kompetent partner på projektledelse."
Ege Slettnes Møller
Administrerende Direktør
ØnskeBørn A/S
"En del af de ankerpunkter vi selv udvikler og markedsfører leveres til kunder og brancher med meget høje standarder. I den sammenhæng, har SinoScan været en værdifuld partner for os. De har givet os adgang til et fremstillingssetup der kunne leve op til de standarder, og har samtidig hjulpet os til at spare tid og med at optimere produktionen."
Ringo Hänisch
Product Manager
Fall Protection Expert
ICM A/S
"Vi har været meget glade for samarbejdet med SinoScan. Vi opdagede at de også kunne levere serviceydelser ud over selve produktionen, hvilket har været en stor hjælp. Udover produktionen af produktet har de også stået for levering, emballage og slutpakning, logo, stregkode og instruktionnsmanual."
Emil Schrøder Jakobsen
Medgrundlægger
Direktør
Dynello IVS

Har I brug for hjælp til

produktudvikling eller produktion?

Kontakt os

Scroll to Top